Green Beauty Salon

1 diamant2 diamante3 diamante4 diamante5 diamante
Loading...
Strada Tache Ionescu, Nr. 5, Ap. 1 (interfon "1") 100022, Ploiesti, Prahova.


Green Beauty Salon

1 diamant2 diamante3 diamante4 diamante5 diamante
Loading...

Salonul Green Beauty Ploiesti A Fost Creeat Din Pasiune Pentru Frumusete Si Sanatate.

Pentru o intretinere corecta a tenului trebuie sa-l “alintam” o data pe luna, sau cel putin de 4 ori pe an, daca intervine problema banilor sau a timpului. Experienta a dovedit ca, intr-adevar, vizitele regulate la cosmeticiana sunt vizibile si benefice. Green Beauty Ploiesti se vrea a fi aproape de tine, sa-ti ofere serviciile de care ai nevoie si din care sa pleci mai frumoasa si mai relaxata.
Un bun cosmetician il recunosti si prin sfaturile oferite. La Green Beauty Ploiesti vei fi ajutata sa gasesti regimul de intretinere potrivit pielii tale pe care sa-l folosesti si acasa si care sa vina in ajutorul tau. Ti se va descrie exact ce tip de piele ai, tinand cont de marimea porilor, de nuanta si textura si de productia de sebum. De asemenea, dupa un tratament facial cu adevarat profesionist nu trebuie niciodata sa te iriti.
Un tratament facial la Green Beauty Ploiesti iti va oferi o curatare profunda, mai profunda decat ceea ce poti face tu acasa. Aceste include curatare si exfoliere care desfunda porii de murdaria acumulata, si va preveni aparitia acneei. Sunt alese ingredientele de cea mai buna calitate, potrivite pentru tipul tau de piele: o masca potrivita ce iti va detoxifia pielea fara sa o irite. Astfel, vei afla ce nevoi are tipul tau de piele si cum o poti proteja in mod corect.
Pentru a te relaxeaza, vei avea parte de un mediu care te elibereaza de stres.
Un tratament facial nu iti va ajuta numai pielea, dar iti poate ajuta si psihicul. Este stiut ca daca te simti bine in pielea ta, acea incredere va iesi la suprafata printr-o piele luminoasa.