INSCRIE-TE

Cum functioneaza

Ce este
Sunt-Frumoasa.ro?

Sunt Frumoasa a aparut din nevoia de a avea toti specialistii din domeniul frumusetii in acelasi loc, online, accesibil. Stim cat este de complicat si de greu sa cauti un salon in care sa te faci frumoasa, fapt pentru care am gandit aceasta platforma pe care noi o numim website.

Sunt Frumoasa este un proiect care isi doreste sa ajunga un punct de referinta in domeniul beauty din Romania si sa aduca in acelasi loc toate saloanele care conteaza si care sunt recunoscute in aria lor.

Ce tipuri de saloane sunt listate?

Absolut toate saloanele care exista fizic si care isi doresc sa fie listate pe „Sunt-Frumoasa.ro”, o pot face. Am pus la dispozitie 3 tipuri de pachete, din care unul este gratis si nu implica nici un cost de listare, un pachet de dimensiune medie si un al treilea pachet premium.
Toate saloanele care tin de sfera beauty, de la saloanele de hair si unghii, la diversele saloane pentru slabit sau rejuvenare, etc., pot fi prezentate aici.
Nu listam furnizori de aparatura sau consumabile pentru aceste saloane, insa daca acestia doresc sa fie afisati pe acest website, ii asteptam sa ne contacteze.

Care sunt pachetele si ce preturi au?

Precum spuneam, exista 3 pachete care pot fi accesate pentru listarea pe website. Aceste pachete sunt precum urmeaza:
1. “Fluturas” – Pachet Gratis
2. “Lalea” – Pachet Mediu care are un cost de 49 Ron/luna
3. “Trandafir” – Pachet Premium care are un cost de 99 Ron/luna
Despre mai multe detalii si continutul acestor pachete, poti citi mai jos in zona “Pachete”

La ce te ajuta sa fii prezent pe acest website?

Acest website a fost gandit din persepectiva femeilor din viata noastra si din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor si dorintelor lor. Listarea pe „Sunt-Frumoasa.ro”, in primul rand ,iti confera respectul pe care stim ca il oferi clientelor tale. Mai mult, pe langa faptul ca vei castiga vizibilitate, acest website te va ajuta si din perspectiva SEO, in cazul in care ai si un website pe care sa il preziniti.

Unul dintre obiectivele noastre este sa ajungem pana in punctul in care femeile din Romania vor cauta prima data pe „Sunt-Frumoasa”, iar dupa aceea pe Google. Acesta este idealul pe care vrem sa-l atingem.