INSCRIE-TE

Termeni si conditii

 

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Termenii ,,Sunt-Frumoasa.ro”, „website”, „website-ul”, „website-urile”, „site-urile”, “site-ul”, „site”, “noi”, “compania”, ,,platforma online”, reprezinta firma S.C. Guerilla Magic Five S.R.L. si serviciile sale oferite prin acest site. Compania are sediul principal in Ploiesti, Bulevardul Independentei, nr. 23b.

Termenul “Utilizatorul” reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul Sunt-Frumoasa.ro, indiferent de motiv.

Termenii „Termeni & Conditii”, „Principii de publicare anunt gratuit”, „Date de siguranta”, „Explicatii despre securitatea datelor”, sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare. Prin accesarea www.sunt-frumoasa.ro sunteti de acord cu termenii de mai sus, care sunt folositi pentru a asigura o buna functionare a website-ului, pentru toata lumea.

Sunt-Frumoasa.ro este oferit de S.C. Guerilla Magic Five S.R.L., societate cu raspundere limitata, din Romania, ce detine drepturile legale privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum si intreg continutul site-ului. Utilizarea serviciului nostru se supune conform sectiunii „Termeni si Conditii”, potrivit careia termenii „site”, „website”, „platforma noastra”, „platforma online” sau „site-ul nostru” se refera la serviciul asigurat de „Sunt-Frumoasa.ro”.

 

–  Obligatiile Sunt-Frumoasa.ro

 

Sunt-Frumoasa.ro nu are obligatia de a controla informatiile oferite de catre utilizator si disponibile pe site. Materialul furnizat de catre utilizator poate fi neplacut, vatamator sau inexact, poate contine greseli de scriere, singurul raspunzator pentru forma, continutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul. In eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Compania (Sunt-Frumoasa.ro) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

Sunt-Frumoasa.ro isi rezerva dreptul de a stoca in baza de date anunturile si adresele de contact furnizate de catre utilizator pe care poate sa le foloseasca in scopuri publicitare insa nu isi asuma nici o responsabilitate fata de intarzierile care pot aparea la furnizarea datelor, nu are nici o responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile, din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe.

De asemenea, compania (Sunt-Frumoasa.ro) nu isi asuma nici o responsabilitate, in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea serviciilor sau securitatea aplicatiilor sale. Dumneavoastra luati cunostiinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Sunt-Frumoasa.ro nu ofera nici o garantie ca:

 • serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure si fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine utilizand site-ului Sunt-Frumoasa.ro si a serviciilor puse la dispozitie, vor fi corecte sau de incredere;
 • orice eroare de program va fi corectata;
 • orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Sunt-Frumoasa.ro, se afla astfel la discretia utilizatorilor si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

 

 

Descrierea serviciilor

 

Site-ul Sunt-Frumoasa.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie de informatii, imagini, programul de functionare, adresa sau numarul de telefon al saloanelor de infrumusetare ce accepta sa se inscrie.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului Sunt-Frumoasa.ro pentru furnizarea serviciilor sale.  Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite “asa cum sunt” .

Serviciile cu taxa se refera la afisarea pe site a formelor de reclama acceptate si la promovarea prin intermediul e-mailurilor informative a produselor, serviciilor clientilor companiei.

 

Responsabilitatile utilizatorului  –

 

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie, sau fara a fi inregistrat in momentul in care va activati anuntul prin email primit de la Sunt-Frumoasa.ro.

Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:

 • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
 • sa publicati anunturi cu continut ilegal;
 • sa publicati anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa;
 • sa publicati materiale care contin virusi, viermi, alte taratoare, sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
 • avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
 • promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale.
 • posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
 • adaugati mai multe anunturi avand acelasi continut sau inteles
 • sa adaugati anunturi in categorii care nu au legatura cu continutul anuntului
 • Sunt-Frumoasa.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

 

Perioada contractuala

 

                Abonamentul „Sunt Frumoasa” este oferit in cele trei variante de pachete, prezentate sub denumirile de „Fluturas”, „Trandafir” si „Lalea”, ce sunt taxate in functie de volumul de informatie furnizat in timpul procesului de înregistrare.

Perioada minima contractuala este de 1 luna, in cazul pachetului ,,Fluturas”si de 6 luni pentru pachetele ,,Trandafir” si ,,Lalea”. Aceasta perioada poate suferi modificari pe parcurs, acestea fiind comunicate direct pe site.

 

 

Facturare

 

Tariful aferent abonamentului „Sunt Frumoasa” si orice alte costuri survenite in raport cu utilizarea serviciului, de exemplu, taxe sau posibile comisioane de tranzactionare, vor fi percepute conform Metodei de Plata selectate in ziua calendaristica corespunzatoare inceperii perioadei de plata a abonamentului. In anumite situatii, ziua de plata se poate schimba, spre exemplu daca Metoda de Plata selectata nu a fost procesata cu succes sau daca abonamentul platit nu are zi corespunzatoare celei in care termenul a inceput sa ruleze. Taxele locale pot varia în functie de Metoda de Plata folosita. Pentru detalii va trebui sa contactezi furnizorul Metodei tale de Plata.

Este posibil ca Abonamentele de Servicii si Tariful serviciilor sa se schimbe ocazional; cu toate acestea, orice schimbari tarifare sau schimbari ale serviciilor noastre se vor aplica, cel mai devreme, in termen de 30 de zile din momentul in care va vom notifica cu privire la aceasta schimbare.

 

Copyright

 

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru al oricarui element cuprins in acest site, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Logo-urile, culorile si alte informatii care tin de drepturi de autor si apartin saloanelor, sunt proprietatea lor si nu pot fi folosite fara acordul scris si explicit al acestora. Site-ul poate sa contina elemente grafice, care fie au fost achizitionate impreuna cu dreptul intelectual de folosinta, fie au fost preluate de pe website-uri, unde ele au fost afisate, specificandu-se ca sunt grevate de orice fel de drept de proprietate intelectuala, pe toate tarile, continentele si planeta Pamant, precum si pe alte teritorii nedescoperite inca.

Toate informatiile care vor fi inregistrate pe site-ul „Sunt-Frumoasa.ro”, indiferent de pachetul ales, vor trebui sa se supuna tuturor legilor actualizate, privind copyrighting-ul, proprietarul site-ului considerand din oficiu ca toti vizitatorii acestuia sunt la curent cu ultima varianta a legii.

 

 

Dispozitii finale

 

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.